مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه مطرح کرد: تولید با ۱۰۰ درصد ظرفیت در فولاد مبارکه علیرغم محدودیت
مدیر عامل شرکت فولاد مبارکه گفت: شرکت فولاد مبارکه تنها مجموعهای در کشور است که با همه محدودیتها، با صددرصد ظرفیت خود کار کرده و سال گذشته موفق به کسب رتبه نخست صادرکننده غیرنفتی کشور شد.
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در دیدار با امام جمعه اصفهان گزارشی از عملکرد این مجموعه صنعتی ارائه کرد و اظهار داشت: در زمان ورود به شرکت فولاد مبارکه چند استراتژی اصلی از جمله استفاده حداکثری از ظرفیتهای موجود را دنبال نمودیم.
وی افزود: با توجه به اینکه ضریب بهره برداری در کل صنعت فولاد ۷۰ درصد است، در صنایع دیگر این میزان زیر ۵۰ درصد بوده، بنابراین در وهله اول رویکرد خود را افزایش بهره وری قرار دادیم.
مدیرعامل شرکت فولادمبارکه با اشاره به وجود قطعیهای مکرر برق در طول تابستان سال جاری و امکان قطعی گاز در فصول سرد سال و تأثیر آن بر میزان تولید صنایع گفت: هر مقدار تولید بیشتر میشود، مصرف نیز بیشتر است، زیرا مدل طراحی اقتصادی کشور به گونهای است که ما را به سمت مصرف بهینه نمیبرد.
وی اضافه کرد:
طیبنیا استراتژی دوم شرکت فولاد مبارکه را توسعه متوازن عنوان کرد و ادامه داد: بر اساس این استراتژی، شروع به ساخت نیروگاه کردیم و در زمینه میدان گازی و معادن سرمایه گذاری نموده و زنجیره خود را توسعه دادیم.
وی خاطر نشان کرد: شرکت فولاد مبارکه بزرگترین ذخایر سنگ آهن را خریداری کرده و هم چنین فاز دوم نیروگاه را امسال افتتاح میکند و این اقدامات در طی دو سال انجام شده است.
مدیرعامل شرکت فولادمبارکه از شروع به کار نیروگاه خورشیدی در کوهپایه خبر داد و گفت: نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی را نیز در زمینی به مساحت هزار هکتار به زودی افتتاح خواهیم نمود.
وی با تاکید بر اهمیت حوزه نوآوری و فناوریهای جدید تصریح کرد: استراتژی سوم شرکت فولاد مبارکه بهره گیری از نوآوری و فناوریهای جدید است و بر همین اساس سرمایه گذاری و هدف گذاریهایی را انجام دادهایم و سال گذشته هزار میلیارد تومان در چند شرکت دانش بنیان سرمایه گذاری کرده و قصد داریم امسال این عدد را به سه هزار میلیارد برسانیم.
طیب نیا در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مسئولیتهای اجتماعی و استفاده از ظرفیتهای فولاد مبارکه برای پاسخ گویی به این مسئولیت اشاره کرد و گفت: در حوزه مسئولیتهای اجتماعی، شرکت فولاد مبارکه برای ۱۰۳ روستا و شهرستان در استان، سند پیشرفت و آبادانی تعریف کرده است.
وی اضافه کرد: در این زمینه با مشارکت و مشاوره کارشناسان هر منطقه، فرصتها و تهدیدات شناسایی میشود و با کمک نیروی انسانی همان منطقه هدف و چشم انداز تعریف میشود و پس از آن شروع به توانمندسازی کرده و در برخی از روستاها مشاغل روستایی را مورد حمایت و کمک قرار دادیم.
مدیرعامل شرکت فولادمبارکه در خصوص تأمین آب مورد نیاز صنعت و رفع تنش آبی در این حوزه عنوان کرد: در طرح انتقال آب نیز به این نتیجه رسیدیم تنها راه، طرح انتقال آب دریا بوده است.