مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت خدمات عمومی فولاد ایران از افزایش ۱۱۴۳ درصدی تناژ فروش این شرکت از اول دی ماه ۱۴۰۱ تا پایان ۱۴۰۲ نسبت به دوره مشابه خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی شرکت خدمات عمومی فولاد ایران، حسین وجودی یزدی، مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره این شرکت گفت: از اول دی ماه ۱۴۰۱ و تا پایان سال ۱۴۰۲ همکارانم در بخش بازرگانی توانستند رشد ۱۱۴۳ درصدی را در تناژ فروش نسبت به سال قبل از آن رقم بزنند.
وی در ادامه افزود: در این دوره حدود دو هزار و پانصد تن خرید انجام شده است اما در دوره ۹ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۱ میزان خرید شرکت صفر بوده است.
همچنین در سال ۱۴۰۱ میزان ۵۷ تن فروش ثبت شده که با زیان ۱۴ درصد به فروش رسیده است اما با همت و تلاش تیم حوزه بازرگانی بیش از دو هزار و چهارصد تن فروش داشته ایم که سود ۱۲ درصد از آن حاصل شده است.

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید